۱) جهت چک کردن دمای بیرینگ الکتروموتور که از روی پوسته الکتروموتور صورت میگیرد پوسته الکتروموتور را توسط پشت دست لمس کنید تا در وجود اتصال در بدنه دچار برق گرفتگی نشوید.
۲) در هنگام بهره برداری از پمپ دقت کنید که حفاظ کوپلینگ نصب شده باشد عدم نصب حفاظ میتواند عدم نصب حفاظ باعث صدمات شخص بهره بردار شود.
۳) قبل از انجام تعمیرات بر روی پمپ در محل سایت موتور را خاموش و قفل نمایید اگر پمپ در هنگام باز کردن ناگهان شروع بکار کند موجب صدمات بدنی خواهد شد.
۴) اگر پمپ سیالی داغ را پمپاژ میکند و برای تعمییرات نیاز به تخلیه آن وجود دارد ابتدا صبر کنید تا سیال سرد شود و سپس آن را تخلیه کنید اگر سیال در صورت خنک شدن جامد میشود بایستی سیال را بصورت داغ تخلیه نمود ولی در هنگام تخلیه از وسیال استفحاضی مناسب برای این منظور استفاده کنید.
۵) در صورتیکه پمپ جهت پمپاژ سیال گرم استفاده میشود جهت تست قسمت های مختلف مانند بیرینگ های پمپ و الکتروموتور و پوسته پمپ از دست استفاده نکرده و از تجهیزات اندازه گیری دما مانند انواع ترمومترها استفاده کنید.
۶) جهت جلو گیری صدمات به پمپ تنظیم دبی را هیچگاه از طریق شیر مکش انجام ندهید درصورت ثابت بودن دور موتور در پمپ های سانتریفیوژ افزایش یا کاهش دبی از طریق باز و بسته کردن شیر خروجی انجام میشود در پمپ های دنده ای در صورت ثابت بودن دور موتور تنظیم دبی از طریق باز و بسته کردن مسیر بای پس انجام میشود و در پمپ های پلانجری در صورت ثابت بودن دور موتور افزایش یا کاهش دبی از طریق تنظیم استروک انجام میشود.
۷) در لوله خروجی پمپ ها بایستی حتما فشار سنج نصب شده باشد و بهتر است که لوله ورودی نیز مجهز به فشار سنج باشد فشار سنج ها را طبق برنامه زمان بندی شده کالیب میکنیم تا عملکرد درستی داشته باشند خصوصا برای پمپ های جابجایی که شیر اطمینان آنها ممکن است بنا به دلایلی در زمان لازم کار نکند و لذا نیاز بر نظارت بر فشار الزامی است.
۸) دست و پاهای خود را از قسمت های دوار دور نگه دارید و اگر پمپ در حال کار کردن است از تماس مستقیم انگشتان با قسمت های دوار خودداری کنید.
۹) محوطه اطراف پمپ را خشک نگه دارید اگر نشتی وجود دارد مرتبا آن را خشک کنید تا امکان لغزش و صدمات وجود نداشته باشد و همیشه بخاطر داشته باشید بخار آب ناشی از تبخیر باعث زنگ زدن و کاهش شدید طول عمر مفید بیرینگ ها و دیگر قطعات پمپ میگردد.
۱۰) از آنجاکه پمپ با الکتروموتور در تماس است امکان برق گرفتگی در هنگام تماس با پمپ وجود دارد بایستی توجه کنید که پمپ مجهز به ارتینک باشد.
۱۱) اگر مشکل جدی برای پمپ بوجود آمد مانند نشتی فوق العاده زیاد سریعا پمپ را خاموش کرده و نسبت به رفع مشکل اقدام کنید حدالامکان باید سعی کنید با همان شرایط به بهره برداری ادامه ندهید چون ممکن است خرابی شدید پمپ و صدمات شخصی را بهمراه داشته باشد.
۱۲) قبل از اتصال کوپلینگ پمپ و موتور جهت چرخش موتور را تعیین کرده و از آن اطمینان حاصل کنید.
۱۳) هرگز از پمپ در شرایطی کاری غیر از شرایط گفته شده در اطلاعات پمپ مربوطه استفاده نکنید پمپ در کارخانه سازنده برای شرایط گفته شده در اطلاعات تست شده است بهره برداری از پمپ در شرایط بالاتر از شرایط ذکر شده ممکن است باعث خرابی شدید پمپ و تجهیزات جانبی شود.
۱۴) همیشه برای مقابله با آتش سوزی آماده باشد.
۱۵) از نصب علائم اخطار لازم در هنگام عملیات تعمییرات در مکان های مناسب اطمینان حاصل کنید.
۱۶) از روشنایی محوطه پمپ جهت انجام عملیات و کارهای لازم بر روی پمپ اطمینان حاصل کنید.
۱۷) دقت کنید که تک و نیم پلیت پمپ و الکتروموتور آن در محل مناسب قرار داشته شفاف و مشخص باشد.
۱۸) از سالم بودن روکش کابل های برق و بایرینگ و قرار داشتن آنها در کاندویت جهت جلوگیری از برق گرفتگی اطمینان حاصل کنید.
۱۹) دقت کنید که شیرهای اطمینان در پمپ های جابجایی مثبت طبق برنامه زمانبندی شده تست و کالیبره شوند.
۲۰) محوطه اطراف پمپ را باید حدالامکان تمیز نگه داریم و از کثیف شدن محوطه به علت نشتی سیال و یا در حین تخلیه پمپ جلوگیری کنید در صورتیکه علی رقم توجهات بعمل آمده محوطه کثیف میشود بایستی محوطه اطراف پمپ را شست. جهت شستشو از آب و بخار استفاده میکنند در صورتیکه آب و بخار قادر به تمیز کردن محل نباشد بایستی با حلال مناسب عمل شستشو را انجام داد در صورتیکه شستشو با حلال خطرناک باشد محلی که سیال پمپ شونده بر روی آن ریخته است را با شن و ماسه بپوشانید تا خطر لغزیدن از بین برود.
Buy Levitra Without Rx
Buy Zebeta 10mg Online No Prescription