پمپ آب خانگی

14
دسامبر
پمپ آب خانگی
  • admin
  • 7 بازدید
  • ۳ دیدگاه
  • پمپ . پمپ آب . پمپ آب خانگی . پمپ خانگی .

آب مایع اساسی و مورد نیاز بشر است و از گذشته تاکنون انسان بدنبال ایده ای است که به راحتی و در کسری از ثانیه بتواند از این مایع گرانبها استفاده کند. مدت زمان استفاده از پمپ ها به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد بر میگردد، اولین وسیله انتقال آب یک تیرچوبی بوده که به انتهای آن یک ظرف مانند چتر متصل بوده است، یونانیان در اختراع پمپ آب و استفاده از آن در صدر اول قرار داشتند، اختراع یونانیان بعنوان اصل بنیادین سیستم های اهرمی اختراع آب ثابت بود تا اینکه سیستم جدیدی توسط ارشمیدس اختراع شد که مهم ترین اختراع مکانیک در جهان باستان بود، این اختراع مکانیکی معروف به پیچ ارشمیدس که عملکرد بسیار آسان و کاربردی داشت.

پمپ آب خانگی

پمپ آب خانگی از پرکاربرد ترین وسایلی است که این روزها در سیستم های آبرسانی منازل مورد استفاده قرار میگیرند.

اجزای پمپ آب

مهمترین عضو در یک پمپ بدنه و پروانه پمپ میباشد.

پروانه

پروانه پمپ خود از چند جز مختلف تولید میشود.
۱- توپی پروانه
توپی پروانه جایی است که با محور پمپ در تماس باشد و جهت اتصال به شافت دارای یک کلید است.
۲- پره های پروانه

پره پروانه سبب جریان یافتن سیال به سمت محیط پروانه میشوند، و در اولین گام سیال بعد از اینکه به چشمه پروانه راه یافت به سمت پره ها پروانه هدایت میشود هم چنین سبب افزایش انرژی جنبشی میشود.

۳-لفافه

از لفافه برای تشکیل دیوار جانبی پروانه استفاده میشود، در بعضی مواقع اصلا لفافه وجود ندارد و گاهی اوقات دو طرف پره های پروانه دارای لفافه میباشند و شاید تنها یک طرفه پره های پروانه لفافه داشته باشند.

۴-چشمه پروانه

سیال در ابتدا وارد چشمه پروانه و سپس وارد پره های پروانه میشود. پروانه ها از نظر عملکرد به سه نوع تقسیم میشوند:

  • پروانه بسته (Closed)
  • پروانه نیمه باز(Semi Open)
  • پروانه باز(Open)
پروانه بسته

این مدل پروانه ها دارای راندمان بالایی نسبت به بقیه پروانه ها دارند و از دو طرف توسط دو صفحه بسته شده است.

پروانه نیمه باز و باز

کاربرد این دو مدل پروانه ها در پمپ هایی است که سیال با ویسکوزیته بالا و دارای ذرات جامد معلق هستند میباشد.

پروانه بسته، پروانه باز، پروانه نیمه باز بطور اختصاری توضیحی در مورد انواع پروانه ها بیان میکنیم. پروانه باز برای انتقال سیالات مخلوط مایع و جامد بکار میروند، پروانه بسته برای انتقال مایع های تمیز و بدون ذرات شناور استفاده میشود. پروانه های باز در پمپ های محوری و پروانه بسته در پمپ های شعاعی بکار میروند.

 پوسته پمپ

محل قرارگیری پروانه در داخل پوسته میباشد معمولا دو طرف پوسته بصورت باز طراحی میشود به علت اینکه سوار کردن پروانه امکان پذیر باشد، وظیفه پوسته پمپ جمع آوری سیال از محیط پروانه میباشد.

انواع پوسته

– پوسته افشان 
– پوسته یک پارچه 
– پوسته حلزونی 
– پوسته چند تکه 

رینگ های سایشی پروانه و پوسته

بمنظور جلوگیری از فرسایش پروانه و پوسته از رینگ های سایشی استفاده میکنند زیرا در بعضی از مکان ها پروانه و پوسته پمپ در تماس با یکدیگر قرار میگیرند که سبب فرسایش این دو قطعه میشود، بمنظور رسیدن آسیب کمتر و طول عمر بیشتر این دو قطعه از رینگ های سایشی استفاده میکنند، با اینکار در صورتیکه سطح تماس بین پروانه وپوسته دچار فرسایش بشود نیازی به تعویض پروانه و پوسته دیگر نیست و با تعویض رینگ سایشی میتوانید دوباره به حالت اول برگردد.

انواع رینگ های سایشی

۱- رینگ سایشی ساده
از رینگ های سایشی ساده برای پمپ آب که با فشار پایین کار میکنند استفاده میشوند.

۲- رینگ سایشی L شکل 
از رینگ های سایشی L شکل برای پمپ آب که عملکرد آنها با فشار متوسط است استفاده میشود.

۳- رینگ سایشی پله ای
برای پمپ های که عملکرد آنها بر اساس فشار بالا است استفاده میشود.

شافت

یکی از وظایف شافت پمپ اعمال گشتاور در حین کار پمپ آب و ایجاد یک محافظ برای پروانه و دیگر اجزای پمپ آب می باشد. عواملی که باعث تخریب شافت پمپ میشود، تنش های هستند که در راستای پیچیشی، محوری وخمشی برپمپ وارد میشوند ، یکی ارتعاش و دیگری سرعت بحرانی است. یکی از اجزا گران قیمت پمپ ها شافت ها میباشند. از شافت ها باید در برابر  ساییدگی، زنگ زدگی و خوردگی محافظت کنیم یکی از روش های محافظت از شافت استفاده از بوش شافت است بوش شافت ها بر روی شافت ها قرار میگیرند و  باعث میشود شافت ها سالم بمانند.

از دیگر عواملی که باعث جلوگیری از خرابی شافت میشود، میتوانید از سوراخ هایی که سبب تعادل نیروی محوری وارد برشافت میشود در پروانه پمپ آب استفاده کنید هم چنین میتوانید از پره های که پشت پروانه قرار میگیرند استفاده کنید، برای سالم ماندن شافت در پمپ های سانتریفیوژ از یاتاقان های کف گرد استفاده میشود. 

سیستم آب بندی پمپ آب خانگی

برای اینکه هوا به داخل پمپ آب خانگی نشت نکند و یا اینکه سیال از پمپ خارج نشود یکسری از قسمت های شافت پمپ را آبندی میکنیم. سیستم آبندی در دو نوع، پکینگ و مکانیکال سیل موجود است، اجزای سازنده سیستم آبندی پکینگ از ۳ قسمت کاسه نمد، لایی و کلاهک آبندی تشکیل شده است.

انواع پمپ آب خانگی

پمپ آب خانگی شامل سه مدل مختلف است که هر کدام از این مدل ها انواع مختلفی دارند:

۱- پمپ های سانتریفیوژ (بشقابی) 
۲- پمپ های جتی 
۳- پمپ های محیطی

پمپ آب خانگی در انواع مختلفی تولید و به فروش میرسد که از جمله انواع مختلف این محصول میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

– پمپ های آب خانگی نیم اسب بخار محیطی و بشقابی
– پمپ های آب خانگی یک اسب بخار محیطی و بشقابی
– پمپ های آب خانگی یک اسب دو پروانه
– پمپ های آب خانگی یک و نیم اسب بخار دو پروانه
– پمپ های آب خانگی دو اسب دو پروانه
– پمپ های آب خانگی یک اسب بخار جتی

هر یک از انواع پمپ ها بمنظور افزایش فشار و شدت جریان آب در ساختمان ها و خانه ها مورد استفاده قرار داده میشوند از این رو کیفیت و کارایی محصول برای نتایج مثبت عملکرد آن از اهمیت بسیاری برخوردار میباشد. ولتاژ پمپ های خانگی به دو حالت تک فاز و سه فاز دسته بندی شده و هریک از این پمپ ها با تفاوت های ویژه دارای عملکردهای مختلفی میباشند برای مثال پمپ های سه فاز در مقایسه با پمپ های یک فاز طول عمر بیشتری داشته و مصرف برق پایینی را به دنبال خواهد داشت به همین دلیل استفاده از پمپ های سه فاز برای ساختمان های که دارای برق سه فاز هستند گزینه ایده آلی میباشند.

پمپ آب خانگی ایرانی

پمپ آب خانگی ایرانی شامل برندهایی است که معروف ترین و پر مصرف ترین آنها در زیر اشاره شده است:

– پمپ الکتروژن
– پمپ پنتاکس
– پمپ دیزل ساز
– پمپ لئو 

در حالت کلی پمپ آب خانگی از نوع پمپ سانتریفوژ یا گریز از مرکز میباشند و عملکرد چهار برند بالا نیز براساس نیروی گریز از مرکز است.

پمپ های سانتریفیوژ (Centrifugal Pump):

پمپ سانتریفیوژ

 پمپ های بشقابی یا سانتریفیوژ با استفاده از نیروی گریز از مرکز سبب افزایش فشار آب یا سیال ورودی به آن میشود. پمپ های بشقابی از پرکاربردترین و متداول ترین انواع پمپ در مصارف خانگی و صنعتی میباشد بطوریکه در ۹۰ درصد کاربری ها از پمپ های بشقابی استفاده میشود. علت استقبال فراوان مصرف کننده ها از پمپ های بشقابی سادگی و هزینه ی پایین نگهداری و بهره برداری و تعمیرات راحت این پمپ ها است.

ساختار داخلی پمپ های بشقابی یا سانتریفیوژ به گونه ای است که تشکیل شده از یک یا چند پروانه که اصطلاحا Impeller نام دارد و تعدادی پره منحنی شکل که به Vane معروف هستند. چرخش سریع پروانه که گردش پره ها را به دنبال دارد سبب ایجاد نیروی گریز از مرکز به سیال داخل پمپ شده که این نیرو افزایش فشار سیال را در دهانه خروجی پمپ به دنبال دارد.

از نکات مهمی که باید در استفاده از پمپ های بشقابی توجه فراوان کرد پر بودن محفظه داخل پمپ از آب است زیرا وجود هوا در آب باعث کاهش عملکرد و مشکلات فراوان برای پمپ میشود.

پمپ سانتریفوژ به پمپ گریز از مرکز معروف میباشند و عملکرد آنها براساس نیروی گریز از مرکز است.

منظور از نیروی گریز از مرکز چیست؟زمانی که پره ی پمپ آب شروع به حرکت میکند سیال درون پمپ آب تحت دوران قرار میگیرد سپس سیال توسط نیروی گریز از مرکز به سمت اطراف پمپ آب کشیده میشود دوباره سیالی جایگزینی سیال قبلی میشود که سیال جایگزینی باید فشاری برابر اتمسفر یا حتی بیشتر از اتمسفر داشته باشد. پمپ سانتریفوژ برای اینکه شافت و پروانه را بتوانند به حرکت در آورند از نیروی الکتروموتور استفاده میکنند، به اینصورت که موتور انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و انرژی مکانیکی را به انرژی جنبشی تبدیل میکند ،به اینصورت که شافت و پروانه تحت دوران قرار میگیرد. زمانی که یک پمپ آب سانتریفوژ را مورد ارزیابی قرار میدهید باید به چهار نمودار توجه فرمایید این چهار نمودار توسط کارخانه سازنده این پمپ ها ارائه میشود این منحنی ها عبارتند از، منحنی  H-Q منحنی P-Q منحنی-Q ɲ منحنی NPSH-Q

 پمپ پنتاکس

شرکت پنتاکس یک کمپانی ایتالیایی که با بهره گیری از فناوری روز دنیا با اتکا بر علم و دانش مهندسی محصولات خودرا طراحی و تولید میکند. اصولا از پمپ آب خانگی برای افزایش فشار سیال و یا انتقال سیال استفاده میشود که پمپ خانگی محیطی پنتاکس ایتالیا گزینه ای مناسبی در مصارف خانگی میباشد. کمپانی پنتاکس از شرکت های تولید پمپ است که در این زمینه قدمت دیرینه ای دارد و هم چنین پیشتاز در صنعت تولید پمپ آب خانگی میباشد که در ایران نیز نمایندگی رسمی دارد. رایج ترین پمپ های مورد استفاده در مصارف خانگی و کاربردهای صنعتی پمپ خانگی محیطی است و پمپ های تولیدشده توسط شرکت پنتاکس با کیفیت و در نمونه خود منحصر بفرد میباشند. به دلیل تحریم های خارجی یکسری محدودیت ها برای واردات پمپ های ایتالیای پنتاکس وجود دارد به همین علت بسیاری از مصرف کنندگان پمپ آب خانگی به سمت پمپ خانگی ایرانی و چینی روی آورد.

انواع پمپ آب خانگی پنتاکس

  • پمپ آب محیطی
  • پمپ آب بشقابی
  • پمپ آب جتی
  • پمپ آب لجنکش

پمپ های جتی (Jet Pump)

نحوه عملکرد پمپ های جتی همانند پمپ های بشقابی بوده با این تفاوت که پمپ های جتی دارای خاصیت خودمکشی (Self-Priming) بوده و به همین علت وجود مقداری هوا به همراه آب مشکلی برای این پمپ ایجاد نمیکند و پمپ میتواند آن را تحمل کند.

خاصیت خودمکشی (Self Priming) در پمپ های جتی سبب میشود تا این پمپ ها بتوانند آب با ارتفاع پایین تر از سطح پمپ را نیز مکش کند.

در نهایت برای مقایسه ی دو پمپ بشقابی و جتی میتوان گفت که دبی پمپ های جتی نسبت به پمپ های بشقابی کمتر است، ولی هد این پمپ ها در دبی های پایین، بیشتر است.

پمپ های محیطی (Peripheral Pump)

پمپ های محیطی شبیه پمپ های بشقابی هستند با این تفاوت که پمپ های محیطی از نوع پمپ های توربینی بوده و طوری ساخته شده اند که در دبی های پایین امکان افزایش فشار را فراهم میکنند.
در واقع تفاوت بزرگ پمپ های محیطی با پمپ های سانتریفیوژ در نوع پروانه های پمپ است. بطوریکه در دو طرف محیط پروانه پمپ های محیطی، تعداد فراوانی پره یا Vane قرار دارد که در این کانال در حال دوران هستند. 

برای درک بهتر عملکرد پمپ های محیطی به شکل های زیر توجه کنید: 

با توجه به شکل سیال ورودی از سمت دهانه ی مکش وارد بخش پره های پروانه شده و با چرخش پره ها در کانال محیطی پمپ، سیال با سرعت بیشتر از دهانه ی دهش خارج میشود.

در پمپ های بشقابی، سیال پس از وارد شدن به پمپ، فقط با یکبار عبور از شیارهای روی پروانه از پمپ خارج میشود. در صورتیکه در پمپ های محیطی، سیال به دفعات زیاد قبل از خروج از دهانه ی دهش در بین پره های اطراف پروانه و کانال پمپ زیر فشار و چرخش سریع قرار گرفته و مادامی که حرکت رو به جلو دارد، فشار آن افزایش می یابد.

با توجه به تمام نکات گفته شده و عملکرد پمپ های محیطی، مهمترین ویژگی این پمپ ها به شرح زیر است:

  • پمپ های محیطی برای کاربری هایی با فشار بالا و دبی کم کاربرد دارد.
  • پمپ های محیطی توانایی جابجایی گاز یا هوا به همراه آب را دارد درصورتیکه پمپ های بشقابی این امکان را ندارند.
  • مقدار ارتفاع مکش مثبت خالص (NPSH) پمپ های محیطی کمتر از پمپ های بشقابی است.

در نهایت استفاده از پمپ های محیطی در دبی های کم و هد بالا نسبت به پمپ های بشقابی ارجحیت دارند.

آب خانگی محیطی پنتاکس با سری PM

از پمپ آب محیطی برای افزایش فشار آب سرد و گرم در مصارف خانگی و مصارف ساده در صنعت استفاده میشود هم چنین انتقال سیالات که از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی مشابه به آب میباشند و برای پشتیبانی از دستگاه های صنعتی مثل دیگ بخار و…. استفاده میشود. از پمپ های محیطی برای انتقال آب در زمین های کشاورزی و باغی برای مسافت های طولانی نیز استفاده میشود.
جنس بدنه پمپ خانگی محیطی پنتاکس از چدن ضدزنگ  ودر بعضی مواقع برنجی میباشد پروانه پمپ برنجی و شافت موتور از جنس استینلس استیل AISI 416 است. محدوده دمای پمپ محیطی پنتاکس بین ۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد میباشد، پمپ محیطی پنتاکس دارای کلاس حرارتی F میباشد، مکش پمپ خانگی پنتاکس محیطی بین ۶ تا ۹ متر میباشد.

پمپ بشقابی پنتاکس با سری CM

از پمپ بشقابی پنتاکس برای مصارف خانگی استفاده میکنند، به علت دبی یا همان آبدهی، منظور از دبی مقدار جریانی است که پمپ آب خانگی در یک دقیقه میتوانند پمپاژ کند. علاوه بر این از پمپ بشقابی پنتاکس، برای ساختمان های مرتفع با تعداد واحدهای زیاد نیز میتوان استفاده کرد. جنس بدنه پمپ آب خانگی پنتاکس سری CM از چدن ضد زنگ میباشد، اصولا جنس پروانه این پمپ ها از چدن ضدزنگ، برنج یا استینلس استیل است، مکانیکال سیل این پمپ از سرامیک/گرافیت، جنس شافت پمپ استینلس استیل AISI 304  است.

پمپ جتی پنتاکس

پمپ جتی بعنوان سیستم خودمکش دیگ های بخار، ساختمان، باغی، سیستم های آبرسانی برای مصارف صنعتی و کشاورزی استفاده میشوند.

پمپ لجنکش پنتاکس با سری DX

پمپ آب خانگی دیزل ساز

شرکت دیزل ساز یک کمپانی ایرانی است که نماینده رسمی پمپ آب خانگی پنتاکس در ایران میباشد این کمپانی ایرانی توانسته است با استفاده از قطعات اصلی پنتاکس این پمپ را با همان کیفیت وهمان طراحی تولید کند لازم به ذکر است پمپ های تولید شده کمپانی پنتاکس با گارانتی اصلی وارد بازار میشوند. در حال حاضر شرکت پمپ دیزل ساز قابلیت تولید انواع پمپ آب خانگی و صنعتی ایرانی را دارد. کمپانی دیزل ساز یکی از بهترین تولیدکنندگان پمپ خانگی میباشد پمپ دیزل ساز علاوه براین که در ایران بعنوان یک کمپانی معتبر شناخته شده است درخارج از کشور نیز یک برند معتبر است. پمپ آب دیزل ساز جهت مصارف خانگی و صنعتی تولید میشود و از جمله پمپ های پر مصرف خانگی میتوان به محیطی، بشقابی و جتی اشاره کرد.

الکتروپمپ خانگی محیطی دیزل ساز

از الکترو پمپ آب خانگی محیطی دیزل ساز برای مصارف خانگی کوچک استفاده میکنند. برای مصارف صنعتی که کاربردهای آسانی دارند میتوانید از پمپ خانگی محیطی دیزل ساز استفاده کنید، هم چنین برای پشتیبانی از تجهیزات صنعتی نیز کاربرد دارد جنس بدنه پمپ محیطی دیزل ساز از چدن ریخته گری شده است، جنس پروانه پمپ از برنج و شافت پروانه نیز از استینلس استیل میباشد. سیال مورد استفاده در پمپ محیطی دیزل ساز میتواند محدوده ای دمای بین ۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد را داشته باشد.

الکتروپمپ بشقابی دیزل ساز

از الکتروپمپ خانگی و بشقابی دیزل ساز برای مصارف خانگی و هم چنین ساختمان ها استفاده میشود. دبی پمپ آب بشقابی دیزل ساز از پمپ محیطی این برند بیشتر است و میتوانند مقدار جریان بیشتری را تامین کنند این در حالی است که مقدار هد آنها کمتر است. همچنین میتوانید برای مصارف صنعتی و ابیاری زمین های کشاورزی و مزارع از پمپ های بشقابی دیزل ساز استفاده کنید. جنس بدنه الکتروپمپ بشقابی دیزل ساز از چدن ریخته گری است، جنس پروانه پمپ آب خانگی دیزل ساز ازنوریل و یا برنجی میباشد، جنس شافت این پمپ ها  از استینلس استیل است. دمای سیال مورد استفاده در الکتروپمپ های بشقابی دیزل ساز بین محدوده ۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد است، سیالی با بیشتر از این دما استفاده نکنید زیرا ممکن است به پمپ آسیب بزند.

الکتروپمپ خودمکش دیزل ساز

از الکتروپمپ جتی دیزل ساز برای سیستم های خودمکش و همچنین تخلیه چاه ها و حوضچه های با عمق کم استفاده میشود. یکی دیگر از کاربردهای پمپ آب خودمکش دیزل ساز برای انتقال آب مصارف خانگی وساختمان های با ارتفاع کم و همچنین برای انتقال سیالات که از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی مشابه به آب هستند استفاده میشوند، برای پشتیبانی از تجهیزات صنعتی مانند دیگ بخار، آبیاری زمین های کشاورزی و باغی نیز مناسب است. جنس بدنه الکتروپمپ های خودمکش دیزل ساز مانند بقیه پمپ آب های این برند از چدن ریخته گری شد است، پروانه پمپ ازنوریل یا برنج تشکیل شده است، جنس شافت از استینلس استیل میباشد. دمای سیال ورودی به الکتروپمپ های خود مکش دیزل ساز بین ۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد باید باشد.

پمپ آب خانگی لئو

شرکت لئو LEO یک کمپانی تولید کننده پمپ میباشد که در سال ۱۹۹۵ در چین تاسیس شد اگر بخواهیم از ده تولید کننده معتبر و شناخته شده در جهان اسمی بیاوریم قطعا نام کمپانی لئو LEO در آنها خواهد درخشید، کمپانی لئو بعنوان یک برند معتبر در زمینه تولید پمپ آب خانگی و صنعتی در کشورهای اروپایی، آمریکایی و خاورمیانه شناخته شده است و درحال حاضر کمپانی لئو محصولات خود را به ۱۲۰ کشور مختلف ارسال میکند. کمپانی لئو LEO محصولاتی باکیفیت وگارانتی معتبر وارد عرصه بازار میکند و در جشنواره بین الملی کیفیت محصولات رتبه اول را از آن خود کرد. کمپانی پمپ لئو Leo انواع مختلف پمپ های خانگی را تولید میکند و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پمپ های آبی خانگی است.

انواع پمپ آب لئو

  • پمپ آب خانگی محیطی  APm
  • پمپ بشقابی ACm
  • پمپ جتی AJm
  • پمپ کف کش XQS

پمپ های محیطی با سری APM لئو 

پمپ آب محیطی لئو LEO برای مصارف خانگی از جمله پمپاژ کردن مایعات سرد و گرم هم چنین انتقال سیالات مشابه به آب از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی مناسب است. پمپ های محیطی لئو دارای حجم و وزن کمی هستند که حمل ونقل را آسان میکنند، اصولا جنس پروانه پمپ آب محیطی لئو سری APM از جنس برنجی میباشد. به دلیل دارا بودن هد و دبی مناسب امکان استفاده جهت تامین آب جهت مصارف خانگی، شهری، صنعتی و تجاری کاربرد دارد. از پمپ آب محیطی برای پمپ تزریق دیگ بخار نیز میتوانید استفاده کنید. جنس بدنه پمپ آب محیطی از چدن ضدزنگ است که با استفاده از عملیات الکتروفیوزین پمپ ها ضدزنگ میشوند، از این رو در محیط های مرطوب نیز میتوان از این پمپ ها استفاده کرد. همچنین پمپ های محیطی برای سیستم های تهویه مطبوع، مزارع و برای کاربردهای آسان صنعتی استفاده میشود.

پمپ آب بشقابی با سری ACm لئو

پمپ های بشقابی لئو سری ACm از نوع بشقابی در نوع تکفاز و سه فاز تولید میشوند که در نوع تکفاز قابلیت اجرا شدن با برق شهری را دارند، پمپ های بشقابی دارای دوسال گارانتی رسمی میباشند. پمپ های بشقابی لئو سری ACM به دلیل اینکه پروانه های آنها از نوع استیل AISI 304  میباشد صدای کمتری را تولید میکنند و همچنین به دلیل هد و دبی بسیار بالا مورد استفاده در ساختمان های مرتفع با ارتفاع زیاد میباشند.

پمپ جتی AJm لئو

پمپ های AJm در نوع تکفاز طراحی و تولید میشود که در نوع تکفاز قابلیت اجرا شدن با برق شهری را دارد و برای انتقال سیالات تمیز و غیرخورنده استفاده میشود منظور از سیالات غیرخورنده سیالاتی است که با فلز استفاده شده در بدنه و پوسته پمپ آب واکنش نشان نمیدهند. پمپ آب جتی برای تخلیه چاه ها و حوضچه های با عمق کم نیز استفاده میشود، پمپ های جتی توانایی مکش آب تا عمق ۸ متر را دارند.

پمپ آب کفکش با سری XQS لئو

از پمپ آب کفکش برای مصارف خاص شهری استفاده میشود اعم از آبیاری زمین های کشاورزی (مزارع ) و باغی که دارای مسافت طولانی هستند، کشیدن آب از چاه های شهری، برای آبیاری مزارع و زهکشی، برای آبیاری باغ ها و تهیه آب برای باغچه ها، از چاه ها و زهکشی برای انباشته کردن آب در مصارف صنعتی، هم چنین تهیه آب و زهکشی برای  ساختمان ها و تهیه آب مورد نیاز برای دامداری ها و گشتارگاه نیز استفاده میشود بطور کلی برای مکان هایی که نیاز است پمپ در آب غوطه ور بشود مثل استخرها و چاه ها استفاده میشود پمپ آب سری XQS به علت اینکه بدنه آنها از استیل تولید شده است حتی برای مصارف خوراکی نیز میتوانید از این کفکش استفاده کنید بعنوان نمونه برای پمپاژ کردن شیر و یا هر سیالی که از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی مشابه به آب باشد. جنس بدنه پمپ کفکش از استنیل استیل میباشد وتا عمق ۵ متری میتواند در آب فرو برود، بیشترین درجه حرارت سیال مورد استفاده در پمپ ۴۰ درجه سانتیگراد است و نباید از سیالی که درجه حرارت بیشتری دارد استفاده شود زیرا ممکن است به سیل مکانیکی پمپ آسیب بزند. محدوده PH مایع مورد استفاده بین ۴ الی ۱۰ باشد همانطور که میدانید اسیدی ترین  مایعات دارای  PH صفر میباشند و هرچی به سمت عدد ۷ نزدیک میشویم مقدار اسیدی بودن مایع کاسته و مایع حالت بازی به خود میگیرد تا جای که عدد ۱۴ بازی ترین حالت یک مایع است.

۳ دیدگاه
  1. cialis prices
    آگوست 28, 2021 پاسخ

    taking cialis

  2. viagra price shopper
    آگوست 29, 2021 پاسخ

    Acticin Scabies Cod Accepted Internet Overnight Shipping

  3. Stromectol
    سپتامبر 8, 2021 پاسخ

    Anti Oestrogene Homme

یک دیدگاه بگذارید